DIENSTEN

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan diensten.

Verkoop / aankoop

Bij Van Duinen Makelaars bent u aan het juiste adres voor de verkoop en aankoop van uw onroerend goed in de regio Haaglanden. Wij zijn tevens gespecialiseerd in bijzonder beheer, zoals bij het kopen of verkopen van een kluswoning, een woning met een aanschrijving of het bieden van professionele vastgoedhulp bij calamiteiten hieromtrent.  Klik hieronder op de blauwe balk voor meer informatie. 

Advisering

In het uitgebreide spectrum van vastgoedtransacties biedt Van Duinen Makelaars deskundig advies over uiteenlopende kwesties zoals woningsplitsing, bouwkundige staat, huur- en verhuurprocedures, en benodigde vergunningen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in begeleiding bij vastgoedtransacties in geval van echtscheiding en verkoop door nabestaanden, waarbij wij met de grootst mogelijke discretie te werk gaan.

Beleggingen

Met voortdurend veranderende wet- en regelgeving in vastgoedbeleggingen is het essentieel een partner te hebben met uitgebreide ervaring en actuele kennis, van kleine tot grote investeringen. Dit geldt ook voor vastgoedontwikkelingen en het actuele vraagstuk van uitponden van vastgoed, waarbij wij u deskundig begeleiden. Graag maken wij met u een persoonlijke afspraak voor een advies op maat. 

Dienstverlening.

Bij van Duinen makelaars kun je onder terecht voor verkoop en aankoop van vastgoed in de ruimste zin van het woord, alsmede voor advieswerk en beleggingen/investeringen van vastgoed. De full-service dienstverlening, van de eerste kennismaking tot na de eigendomsoverdracht, zorgt voor tevreden opdrachtgevers en een optimaal resultaat.

Kennismaking plannen?

Of je nu vragen hebt, een woning wilt bezichtigen, of simpelweg meer informatie wilt over onze diensten, ons team staat klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden op jouw reis door de vastgoedmarkt.