ADVISERING

Advies nodig omtrent vastgoed?

Advisering.

Ook voor eigenaren die op zoek zijn naar een adviseur omtrent hun vastgoed, kun je bij van Duinen makelaars terecht. Wellicht kan dat grote pand worden gesplitst  of kan er op een woning een extra etage worden gebouwd. Met 15 jaar ervaring in de regio Haaglanden weet van Duinen makelaars wat mogelijk is, waar kansen liggen en waar vraag naar is. Iedere wijk is anders en vraagt om een adviseur met kennis van zaken.

Spanje
Voorts zijn wij sinds kort ook actief aan de Spaanse Costa Blanca. Wij zullen jou van A tot Z begeleiden in dat mooie vakantiehuis met een rendement of verhuurd vastgoed, ook worden er veel interessante percelen aangeboden met veel mogelijkheden. Bij interesse maken wij een vrijblijvende afspraak in Nederland en kunnen je daarna verder begeleiden in Spanje. 

Kennismaking plannen?

Of je nu vragen hebt, een woning wilt bezichtigen, of simpelweg meer informatie wilt over onze diensten, ons team staat klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden op jouw reis door de vastgoedmarkt.