OVER ONS

Leer meer over van Duinen makelaars.

 Over van Duinen Makelaars.

Eigenaar Mike van Duinen is tijdens zijn stageperiode van de opleiding HBO Vastgoed & Makelaardij (tegenwoordig Vastgoedkunde) aan de Hogeschool Rotterdam al begonnen in de regio Haaglanden maar ook in Rotterdam en Amsterdam. Hij is betrokken geweest bij de oprichting van een groot makelaarskantoor waarbij oprechte belangstelling in mensen en in vastgoed de basis zijn geweest om zich te bekwamen en ontwikkelen tot allround woningmakelaar.

Met de start van zijn eigen kantoor, onder de naam Van Duinen Makelaars, wordt deze visie voortgezet waar meer wordt gericht op persoonlijke aandacht en full-service dienstverlening. De dynamische vastgoedmarkt vraagt om flexibiliteit, een 9 tot 5 mentaliteit behoort niet meer thuis in de vastgoedsector, hierin speelt Van Duinen Makelaars op in.

Wil je kennismaken met Van Duinen Makelaars? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek voor de verkoop, aankoop en advisering voor uw onroerend goed. 

Kennismaking plannen?

Of je nu vragen hebt, een woning wilt bezichtigen, of simpelweg meer informatie wilt over onze diensten, ons team staat klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden op jouw reis door de vastgoedmarkt.