AANKOOP

Hulp nodig bij het kopen van een huis?

Informatie over aankoop.

Het kopen van vastgoed in Den Haag is het werk van een aankoopmakelaar met kennis, een groot netwerk en veel ervaring erg belangrijk. Of het nu om je eerste woning gaat, een doorstroom of de overstap van een huis naar een gelijkvloers appartement kun je bij van Duinen makelaars terecht voor begeleiding op maat. Bij het aankopen van beleggingsvastgoed wordt er gekeken naar rendement en potentie, met opbouw, , aanbouw, splitsing of mogelijke herontwikkeling als aandachtsgebieden.

Wat is de woning daadwerkelijk waard? Wat staat er in de aanvullende documentatie van de verkopende partij en waar moet ik op letten bij het doen van een bieding? Hoe is de onderhoudsstatus van de woning? Is alles juridisch in orde? Dit zijn enkele vraagstukken die uitgebreid zullen worden behandeld in een aankooptraject.

Kennismaking plannen?

Of je nu vragen hebt, een woning wilt bezichtigen, of simpelweg meer informatie wilt over onze diensten, ons team staat klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden op jouw reis door de vastgoedmarkt.