van Duinen makelaars

Al meer dan 15 jaar een vertrouwde, gecertificeerde vastgoedmakelaar in Den Haag en omstreken.

Alex Grünewald
Alex Grünewald
2024-06-26
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Mike van Duinen was uitzonderlijk goed voor mij! De combinatie, dat ik de wijsheid in pacht heb én mijn beoordelingsvermogen onfeilbaar is, in een periode van diepe rouwverwerking, maakt het niet gemakkelijk. Mike's integere manier en uitstraling waren bijzonder ontwapenend voor mij, waardoor al zijn advies en uitleg sowieso goed binnen komt. Professionele en zeer snelle afhandeling als gevolg. Hiervoor ben ik Mike van Duinen, oprecht dankbaar.
Christian Grünewald
Christian Grünewald
2024-06-21
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Bekwaam, betrokken, deskundig, empathisch, kan mij geen betere makelaar voorstellen dan Mike v Duinen, heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van een woning, absoluut aan te bevelen!
rogier trippe
rogier trippe
2024-05-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Mike van Duinen heeft ons super goed geholpen met de aan- en verkoop. Afspraak is bij hem afspraak en hij zet nèt dat stapje extra om alles meer dan soepel te laten verlopen. We raden hem iedereen aan!
Gaby van Vessem
Gaby van Vessem
2024-05-20
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Leuke zaken gedaan met Van Duinen makelaars, advies gekregen inzake de verkoop en verhuur van onze woning in Leidschendam.
Nel Knetemann
Nel Knetemann
2024-04-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
De verkoop van onze woning is goed en vlot verlopen. De communicatie en afspraken zijn duidelijk en efficiënt, naar koper en verkoper. De kopers waren zeer onder de indruk over klantvriendelijkheid en bezichtiging van ons huis, goeie informatie en neemt de tijd.
Niels de Wit
Niels de Wit
2024-04-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Mike van Van Duinen Makelaars heeft ons heel goed geholpen met het verkopen van ons appartement. Het verkooptraject was super geregeld en Mike was altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden. Heel erg bedankt voor de super services en tevens snelle verkoop. Binnen 2 weken verkocht en boven de verkoopprijs. Zou Van Duinen Makelaars aanbevelen aan iedereen die hun huis of appartement wil verkopen.
Yuri Szeles
Yuri Szeles
2024-04-06
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Van Duinen Makelaars is a standout property agency that delivers exceptional service and expertise. From the moment I reached out, their professionalism and dedication were evident. They took the time to understand my needs, providing transparent and honest guidance throughout the process. Their communication was prompt and proactive, making the experience seamless and stress-free. I highly recommend Van Duinen Makelaars to anyone seeking a property agency that prioritizes excellence and client satisfaction.
Leon-Paul Quartel
Leon-Paul Quartel
2024-03-30
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Fijn en kundig advies van Mike bij de verkoop van onze woning. Het advies heeft ons geholpen om de juiste keuzes te maken en een succesvolle verkoop te realiseren.
Danish Rahamat
Danish Rahamat
2024-03-25
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Onlangs de Reiderlandlaan voor onze cliënten mogen aankopen bij dit kantoor waarbij Mike de verkopend makelaar was. Communicatie was zeer prettig en de deal is soepel verlopen. Fijne samenwerking en tot snel!

Verkoop / aankoop

Bij Van Duinen Makelaars bent u aan het juiste adres voor de verkoop en aankoop van uw onroerend goed in de regio Haaglanden. Wij zijn tevens gespecialiseerd in bijzonder beheer, zoals bij het kopen of verkopen van een kluswoning, een woning met een aanschrijving of het bieden van professionele vastgoedhulp bij calamiteiten hieromtrent.  Klik hieronder op de blauwe balk voor meer informatie. 

Advisering

In het uitgebreide spectrum van vastgoedtransacties biedt Van Duinen Makelaars deskundig advies over uiteenlopende kwesties zoals woningsplitsing, bouwkundige staat, huur- en verhuurprocedures, en benodigde vergunningen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in begeleiding bij vastgoedtransacties in geval van echtscheiding en verkoop door nabestaanden, waarbij wij met de grootst mogelijke discretie te werk gaan.

Beleggingen

Met voortdurend veranderende wet- en regelgeving in vastgoedbeleggingen is het essentieel een partner te hebben met uitgebreide ervaring en actuele kennis, van kleine tot grote investeringen. Dit geldt ook voor vastgoedontwikkelingen en het actuele vraagstuk van uitponden van vastgoed, waarbij wij u deskundig begeleiden. Graag maken wij met u een persoonlijke afspraak voor een advies op maat. 

Makelaar in Den Haag & omgeving.

Van Duinen Makelaars is een nieuw makelaarskantoor, maar met een vertrouwde naam en een bekend gezicht. Oprichter Mike van Duinen is al 15 jaar werkzaam als woningmakelaar in de regio Den Haag en vanaf nu onder zijn eigen naam van Duinen Makelaars. Het kantoor aan de prachtige Johan van Oldenbarneveltlaan in het Statenkwartier is de uitvalsbasis voor de verkoop en aankoop van vastgoed in de ruimste zin van het woord, alsmede voor advieswerk op maat en beleggingen/investeringen van vastgoed.

Gecertificeerd Makelaarsbedrijf.

Van Duinen Makelaars is aangesloten bij VBO, een bekende brancheorganisatie voor vastgoedmakelaars. De slogan ‘de VBO makelaar ziet wat jou beweegt’ past perfect bij Mike van Duinen, die als gecertificeerd k-RMT woningmakelaar is ingeschreven bij Vastgoedcert.

Uitgebreide dienstverlening.

Met kernkwaliteiten als communicatie, transparantie, service en een uitmuntende kennis van de vastgoedmarkt in Den Haag kun je bij van Duinen Makelaars terecht voor al je vragen omtrent vastgoed en makelaardij. Of het nu om een woning, appartement, beleggingspand, nieuwbouw of transformatieproject gaat. Dankzij een groot netwerk weet je, als je van Duinen inschakelt als aankoopmakelaar, al snel welke huizen te koop staan én komen.

Waarom van Duinen makelaars?

Het actuele aanbod wordt niet alleen gepresenteerd op de eigen website, maar ook op Funda en andere woningwebsites. Wil je als eerste op de hoogte worden gebracht als er een object in de verkoop komt? Neem contact op en je wordt per mail op de hoogte gehouden van nieuw aanbod en de zogenaamde ‘stille verkopen’, waarbij verkopers hebben gekozen om hun vastgoed zonder promotie en publiciteit te verkopen.

gecertificeerde makelaar

Een gecertificeerde, vertrouwde makelaar met meer dan 15 jaar ervaring in Den Haag.

alles in één

Uitvalsbasis voor verkoop, aankoop, advisering en belegging/investering van vastgoed.

Uitstekende presentatie

Uitstekende presentatie, zowel offline als online op diverse bekende websites.

Kennismaking plannen?

Of je nu vragen hebt, een woning wilt bezichtigen, of simpelweg meer informatie wilt over onze diensten, ons team staat klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je begeleiden op jouw reis door de vastgoedmarkt.